Načini plaćanja

 

Plaćanje na internetskoj stranici www.adorable.hr vrši se u eurima. Cijene su maloprodajne, izražene u eurima i u njima je sadržan pripadajući PDV.  Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške.

 

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode.

 

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

 

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine

 

Putem virmana i opće uplatnice

Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

 

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda vaše narudžbe. Djelatnici www.adorable.hr Internet trgovine kontaktirat će vas po potrebi. 

 

1) Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: 

 

Uplata na IBAN Adorable market j.d.o.o.: HR7323600001102910493

Poziv na broj: 00 – broj ponude

Primatelj: Adorable market j.d.o.o., Vrtlarska 2,10000 Zagreb

OIB: 75296004536

Kada sredstva budu vidljiva na našem bankovnom računu, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

 

2) Ako se plaćanje proizvoda vrši putem virmana, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: 

 

Uplata na žiro račun Adorable market j.d.o.o.: IBAN: HR7323600001102910493

Poziv na broj: 00 – broj ponude

Primatelj: Adorable market j.d.o.o., Vrtlarska 2,10000 Zagreb

Kada sredstva budu vidljiva na našem bankovnom računu, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

 

3) Plaćanje pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

 

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. 

 

Dostava

 

Troškovi dostave

 

Troškovi dostave mijenjaju se ovisno o težini naručenih proizvoda. U prosjeku, za narudžbu proizvoda težine do 3 kg cijena je dostave je 5 eur (+PDV) za dostavu  na području RH . Cijene za dostavu narudžbe težine veće od 3 kg daju se na upit.  Dostavu proizvoda naručenih putem naše Internet trgovine vršimo u suradnji s GLS dostavnom službom, po načelu „od vrata do vrata“, te krajnja cijena dostave narudžbe ovisi o nizu parametara i uvjeta poslovanja kurirske službe. Cijene za dostavu narudžbe težine veće od 3 kg daju se na upit. 

 

Rokovi dostave

 

Ukoliko se artikl nalazi na stanju kod Prodavatelja, dostavlja se kupcu unutar 2-3 radna dana. Otoci podliježu posebnom režimu prijevoza, te su mogući duži rokovi dostave.

 

U slučaju nemogućnosti dostave naručenog artikla ili pomicanja termina isporuke, kupca obavještavamo putem e-maila ili telefonski o nastalim problemima te dogovaramo novi termin isporuke ili vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti. Svaku pošiljku Primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Pošiljatelj će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.

 

Status narudžbe

 

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke.